Winnende foto’s

In deze blogpost maak ik alle winnaars bekend van de roofvogel studio dagen.

Elke edite maakt een van de deelnemers kans op een Xpozer incl verzending met een maximale grootte van 80×60 cm (4:3) of 75×50 cm ( 2:3 ).

De jury let op de compositie, stand van de vogel maar zeker ook de afwerking.

De eerste editie is gewonnen door Ed Steenhoek. Gefeliciteerd met je Xpozer. Een prachtige foto en houding van de vogel. Ondanks dat je aangaf niet zo thuis te zijn in de nabewerking heb je het heel netjes gedaan.

De winnaar van de tweede editie is Astrid Brouwers met een fraaie uil in vlucht. scherp en een fraaie uitsnede. In deze editie was de keuze lastig. Veel goede inzendingen maar het vluchtelement was zeker een toegevoegde waarde.

Winnares van de 3de editie is Anita Manten van Hees.  Zij stuurde deze mooie grijze wouw in. Ik vind de afwerking geslaagd. Een beetje schilderachtig maar net genoeg om het niet fake te laten lijken. De ruis in de achtergrond voegt wel wat toe in deze foto. Ook de aparte pose van de vogel welke het afmaakt. Gefeliciteerd met je Xpozer.

De winnaar van de 4de editie is Yvonne Beeren geworden. Zij schoot deze prachtige oehoe in vlucht. Mooi scherp daar waar het scherp moet zijn en de vleugelslag van het beest is erg fraai. Wat een spanwijdte. Goed gedaan en op naar winnaar 5 !

 

 

© Ed Steenhoek
© Astrid Brouwers
© Anita Manten van Hees
© Yvonne Beeren

Arend Spaans

Telefoon: 06-29096230 | 0224-722364.

Postbus 454 1740 AL Schagen.

Volg mij

Studio

Studio: uitsluitend op afspraak.

Schrepel 5D 1648 GC De Goorn.

Pin It on Pinterest

Share This