Studio Arend Spaans

Fotostudio Arend Spaans is verhuisd naar Alphen aan den Rijn. De studio heeft een bruto vloeroppervlak van 140m2

Centraal gelegen in zuid Holland in de driehoek Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Goed bereikbaar en 2 minuten vanaf de N11.

Anne Loos  en ik hebben onze krachten gebundeld in 1 studio. Een logisch gevolg gezien onze (werk) relatie.

 

broncolor

Voorzien van broncolor apparatuur.

Ruim

140m2 studio staat tot uw beschikking

Voordelig

Voordelige halve dag prijs. Neem je tijd.

in de studio aanwezig

G± 150 m2 studio vloer max. 4 meter werkhoogte.

Prof. Broncolor flits apparatuur.

Broncolor div. softboxen, strips, flooter,optical spot, Mola beautydish, grids, gels, etc etc.

Foba verrijdbaar achtergrond systeem met diverse achtergrond rollen

Foba zuilstatief met laptop platform.

groot handgeschilderde achterwand.

Lastolite triflector voor beautyshots.

2 x Lastolite urban backgrounds.

Gossen digisky lichtmeter / Grijskaart.

Rookmachine met afstandbediening.

2 x verrijdbaar manfrotto reflectieschermen van 1 bij 2 meter.

Diverse maten reflectieschermen en flags.

Diverse gels aanwezig.

Manfrotto  verrijdbare werkbank.

Speaker voor muziek via je telefoon  ( Het geluidsniveau moet altijd zo zijn dat overige medewerkers in het pand hier geen hinder van ondervinden. )

56 inch LCD / TV scherm voor presentatie doeleinden.

43 inch 4K TV voor tethering shooting ( eigen laptop plus kabels mee svp ) HDMI

Gescheiden toiletten v/m

koffiezet apparaat en Waterkoker.

Omkleed gelegenheid met make-up spiegel voorzien van daglichtlampen.

Grote makeup-up spiegel met daglichtlampen.

Wifi netwerk / Telecom bereik 4G/5G.

Zithoek / Eettafel 

etc.

Huurprijzen incl 21% B.T.W.

€ 200,00 voor een halve dag ( 1~4 uur )

€ 350,00 voor een hele dag ( 4~8 uur)

Borg € 200,00.

Algemene voorwaarden

1. Huurperiode | reservering | contactgegevens

Een huurperiode bestaat uit een aantal door de huurder gereserveerde uren. De huurperiode geldt voor een minimum van  uur incl. snelle uitleg apparatuur. De reservering geschiedt door de huurder via email. Bij het reserveren is het opgeven van uw contactgegevens verplicht, evenals een akkoordverklaring met de algemene voorwaarden. Bij aanvang huur is het overleg van een geldig legitimatiebewijs vereist en zal deze genoteerd worden op het tijdelijk huurcontract welke door beide partijen ondertekend wordt.

2. Huurovereenkomst | Prijzen | Annulering | Betaling | Borg

De reservering/huur is van kracht nadat de huurder bij de reservering akkoord is gegaan met de algemene voorwaarden (via E-mail). De geregistreerde huurder is volledig verantwoordelijk voor alle personen die vanwege zijn reservering aanwezig zijn of aanwezig waren. Onder de naam ‘huurder’ in deze algemene voorwaarden worden ook verstaan alle personen die vanwege de huurder in de studio aanwezig zijn of zijn geweest.

In het huurbedrag is inbegrepen het gebruik van al de aanwezige apparatuur. De kosten bedragen € 175,00 voor een halve dag ( 4 uur of minder ) of €300,00 voor een hele dag ( 8 uur of minder ) Alle bedragen incl. 21% BTW. Schoonmaak kosten € 25,00 of € 0,00 als u alles netjes achter laat zoals u het aantrof bij binnenkomst. Bij annulering door huurder binnen 1 week voor aanvang van de huurperiode, is deze aan de verhuurder 50% van de huursom verschuldigd. Meerdere dagen huren vraag naar de voorwaarden en prijzen.

Koffie / Thee is vrij aanwezig. Bevuild of kapot papier € 10,00 per meter. Voor extra uren, bevuild papier, schoonmaak kosten, etc. wordt dit verrekend met de borg. Is het totaal bedrag hoger dan de borg ontvangt u voor het restant een factuur welke binnen 5 werkdagen voldaan moet zijn.

De borgsom bedraagt € 150,00 en dient voldaan te worden middels overboeking. u ontvangt de borg terug binnen 5 werkdagen na afloop huur. Bij geconstateerde gebreken aan apparatuur en andere items, na afloop huur, zal contact met u opgenomen worden. Kleine gebreken zullen direct ingehouden worden van de borg. Bij schade hoger dan € 150,00 zal de borg direct ingehouden worden en ontvangt u voor het restant bedrag een factuur.

3. Apparatuur

De ter beschikking gestelde apparatuur en faciliteiten zijn volgens de omschrijvingen zo ver mogelijk vermeld op de website van arendspaans.nl

4. Onderhoud | Aansprakelijkheid

De huurder is aansprakelijk voor beschadiging en diefstal van al de ter beschikking gestelde apparatuur, gebruiksvoorwerpen en gebouwen. De huurder erkent, ook namens alle aanwezige personen vanwege zijn huurperiode, bij akkoord verklaring van deze algemene voorwaarden automatisch de aansprakelijkheid van het gehuurde en verklaart daarmee tevens te beschikken over alle informatie en vaardigheden om het gehuurde correct en professioneel te gebruiken.

Roken en open vuur is niet toegestaan in/om de studio. De huurder dient voor gebruik van de apparatuur deze te controleren op aanwezigheid van defecten en/of  beschadiging. Als bij de controle blijk is van beschadiging cq defecten of vermissing, dient dit door de huurder direct  aan de verhuurder te worden gemeld. Met direct wordt verstaan voordat men het pand verlaten heeft. Indien geen melding is gemaakt van defecte of zoek geraakte apparatuur zullen alle geconstateerde vermissingen en beschadigingen na gebruik door de huurder, voor rekening van de huurder komen. Zonder schriftelijke toestemming van de verhuurder mag niets uit de studio’s worden meegenomen / gebruikt.

5. Verzekering | Beschadiging | Diefstal | Beveiliging.

De huurder verklaart d.m.v. akkoordverklaring met de algemene voorwaarden, in het bezit te zijn van een deugdelijke WA verzekering. Beschadigingen en vermissingen dienen door huurder onmiddellijk aan verhuurder gemeld te worden. Beschadiging en vermissing dienen door de huurder vergoed te worden op basis van nieuwwaarde, ongeacht zijn polisvoorwaarden. Bij diefstal zal er altijd aangifte worden gedaan bij de politie.

6. Overig.

Huurder gaat akkoord dat de eigenaar van fotostudio Arend Spaans of een aangewezen persoon altijd het recht heeft op de werkvloer aanwezig te zijn. Roken en open vuur is in de studio niet toegestaan. Vrij parkeren alleen in de daarvoor bestemde parkeervakken voor op het pand. 

Download voor print.

Reserveren

Heeft u nog vragen? Neem contact met mij op.

privacy-statement:

Arend Spaans

Telefoon: 06-29096230.

Postbus 454 1740 AL Schagen.

Volg mij

 

Studio

Studio: uitsluitend op afspraak.

Antonie van Leeuwenhoekweg 35.

2408 AK Alphen aan den Rijn

Pin It on Pinterest

Share This