Roofvogel studio workshops

Vanaf 9 december 2018 organiseer ik in samenwerking met Jeroen Settels van Settels Roofvogels een aantal roofvogel studio fotografie workshops. Bij de aankondiging van deze studio workshops liep het zo ongeveer storm. Binnen een week waren er 4 workshops volgeboekt. Op het moment van schrijven staan er nog 2 ingepland op 3 en 31 maart 2019. Het is weliswaar nog ver weg maar ook hier zijn al weer een aantal plaatsen geclaimd en dus bezet. Meld u dus vandaag nog aan want vol is echt helaas.

I.s.m Jeroen Settels doe ik dit al een aantal jaren in de reguliere roofvogel workshops te Amersfoort. Er wordt dan niet gevlogen in de studio. Dit gaan we in deze workshops o.a. wel doen! Geen van de roofvogels heeft ooit problemen gegeven of gehad nadien. Ook in kenmerken van zenuwachtigheid is niets te merken aan de vogels. Sterker nog, dwerguilen gingen boven op mijn flitser zitten in de para133. Oehoe’s lieten hun broek zakken ( vakterm? ) Een teken dat ze op hun gemak zijn. Een giervalk of zeearend welke zijn prooi zat op te peuzelen tijdens de shoot, alsof we er niet stonden. Afijn zo kan ik nog wel even door gaan. Kortom geen zorgen over de vogels en de flitsers.

Op deze workshops leg ik uit hoe u uw de foto’s afwerkt in Photoshop. U moet dan denken aan leertjes om de poten welke weggehaald worden of een vervangende achtergrond welke in de foto wordt gezet. etc.

Jeroen en zijn team zal op deze dagen veel vertellen over de vogels. Mooie details en achtergrond verhalen.

Er wordt een uitstekende lunch verzorgd en we sluiten de dag om 17.00 uur. We werken met kleine groepen en meerdere zenders zodat iedereen goed aan bod kan komen. Niet elke roofvogel zal vliegen en het kan zo zijn dat u een valk heeft en een mede fotograaf juist een oehoe. Dit maakt het in onze ogen ook divers en leuk.

De mooiste foto van de dag wint een Xpozer en deze wordt gratis thuisgestuurd.

Ik kan wat dat betreft niet wachten tot we gaan beginnen in de studio. De aftrap is zoals eerder gezegd op 9 december 2018.

Wilt u soortgelijke foto’s maken de vogels van dichtbij kunnen benaderen en bewonderen? Meld u dan nu aan!

 

 

 

 

© Arend Spaans
© Arend Spaans
© Arend Spaans
Arend Spaans
Telefoon: 06-29096230 | 0224-722364.

Postbus 454 1740 AL Schagen.

Volg mij
Studio
Studio: uitsluitend op afspraak.

Schrepel 5D 1648 GC De Goorn.

Pin It on Pinterest

Share This