Verlenging contract

Na lang wachten, i.v.m. de overname van Olympus naar OM Digital Solutions / OM SYSTEM, nu eindelijk de papieren binnen en verleng ik mijn samenwerking met OM SYSTEM.

Het afgelopen jaar zijn er veel veranderingen doorgevoerd. Inmiddels is er een nieuwe camera uitgekomen ( OM-1 ) en staat er nog veel op de planning. 

Ik gok dat we minder evenementen zullen organiseren in het land. In de voorgaande jaren waren dat er best veel. Nu met de huidige maatregelen vanwege o.a. Covid en een andere bedrijfsstructuur maakt men pas op de plaats. 

OM SYSTEM zal zich voornamelijk gaan richten op natuur en reisfotografie in een compacte vorm.

Ik ga mijn best weer doen om een steentje bij te dragen. Mijn advies is altijd zelf testen als je de kans hebt. Ik weet niet of OM Digital Solutions het test en wow programma blijft hanteren. Ik vond het ideaal voor nieuwe klanten maar dat zal de toekomst uitwijzen.

Ik maak graag beeld en het is leuk als ik inspireer, maar ik ga niet bepalen wat je moet gaan aanschaffen. dat blijft altijd een persoonlijke keuze. Past OM SYSTEM bij je dan ben je van harte welkom. Valt je oog toch op een ander merk even goede vrienden 😉

gr Arend 

© Arend Spaans
Arend Spaans

Telefoon: 06-29096230

Postbus 454 1740 AL Schagen.

Volg mij
Studio

Studio: uitsluitend op afspraak.

Antonie van Leeuwenhoekweg 35.

2408 AK.

Alphen a/d Rijn.

Pin It on Pinterest

Share This