Verhuizing

Fotostudio Arend Spaans is verhuisd naar Alphen aan den Rijn.

Dit besluit speelde al voor de corona crisis en ik moet toegeven dat het wel even slikken was om te kijken wat we gingen doen. Maar stilstaan is achteruitgang en daar schieten wij beiden niets mee op.

Anne Loos en ik hebben al heel lang een wens om samen een studio te betrekken. Vorig jaar kwam dat opeens in een stroomversnelling, ware het niet dat mijn contract nog doorliep tot juni 2020 bij de huidige verhuurder.

Wij zijn wel even bezig geweest met de overname maar onlangs is er getekend en hebben we de sleutels in handen en zijn we inmiddels verhuisd. Wij zien potentie in elkaar maar ook in de locatie/ligging van het pand. Ondanks dat de Goorn (NH) helemaal niet verkeerd ligt qua aanrijtijden werd het toch vaak als struikelblok gezien. 

De nieuwe locatie is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Dat is voor mij persoonlijk verder weg maar wel een hele gunstige ligging in de driehoek Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Ook vanuit andere regio’s is het goed aanrijden. De studio ligt nog geen 2 minuten vanaf de N11.

Wij vestigen ons in het ‘Alphen Business center’ ( ABC ). Een representatief pand met voldoende mogelijkheden. Een mooie entree, beveiliging bij de frontdesk. Een fraaie hal, lift, gescheiden toiletten en een werkvloer van ±140m2 met ± 4mtr hoogte. Dan nog een los kantoor gedeelte van ±35m2. Mogelijkheden genoeg om grotere groepen ( ~50 personen ) te ontvangen en gratis parkeerplekken zijn meer dan voldoende aanwezig.

Later zullen er meer foto’s volgen van het pand en de studio. Hopelijk tot snel op de nieuwe locatie. Gr  Anne 😉 en Arend.

© Arend Spaans
© Arend Spaans
Arend Spaans

Telefoon: 06-29096230

Postbus 454 1740 AL Schagen.

Volg mij
Studio

Studio: uitsluitend op afspraak.

Antonie van Leeuwenhoekweg 35.

2408 AK.

Alphen a/d Rijn.

Pin It on Pinterest

Share This