Foto publicatie Olympus

Al wat ouder maar geen mindere publicatie voor Olympus. Het grappige was dat ik deze foto nooit wilde maken. Althans ik was in mijn studio aanwezig dat een andere fotografe zei; Jij moet ook nog even een mooie foto maken. Nee ik wil niet! Ik heb last van mijn rug en laat mij maar lekker even zitten.

Nee joh kom op heb je meel in je studio? Ja toevallig had ik dat. Afijn lang verhaal kort makend hebben de dames 6 keer gegooid en stond het wel op de foto. Moeite was het niet, troep zullen we het maar niet over hebben 😉

Hoe leuk is het dan uiteindelijk als Olympus dit beeld uit kiest voor één van hun reclame uitingen. Deze foto heeft door heel Europa gehangen als banner en zoals hier te zien is als lenskaart. 

© Arend Spaans
Arend Spaans
Telefoon: 06-29096230 | 0224-722364.

Postbus 454 1740 AL Schagen.

Volg mij
Studio

Studio: uitsluitend op afspraak.

Antonie van Leeuwenhoekweg 35

2408 AK Alphen aan den Rijn.

Pin It on Pinterest

Share This