Anne Loos visagie

Anne Loos

foto: Remco van den Braak

Arend Spaans fotografie is een exclusieve samenwerking aangegaan met Anne Loos make-up artist.

Anne Loos is werkzaam als make-up artist en geeft tevens pro basic en pro make-up artist visagie opleidingen te Alphen aan den Rijn en De Goorn. ( NH )

De opleiding Pro Visagist zal ook plaats gaan vinden in fotostudio Arend Spaans te de Goorn ( NH ) en start 29 september 2016.

Wilt u eerder de opleiding volgen dan kan dit in Alphen aan den Rijn en start de opleiding op dinsdag 19 april 2016 !

Anne Loos  zal tijdens de workshops van Arend Spaans de visagie verzorgen en tekst en uitleg geven over het belang van visagie.

Anne is klassiek opgeleid door de ‘franse meesters’ in het vak en dit zie je direct terug in haar professionele houding en werk.

Visagie is voor Anne Loos meer dan “alleen maar een mooie make-up aanbrengen”. Anne Loos vind het belangrijk goed te kijken naar de personen die zij van visagie gaat voorzien, daarbij probeert zij altijd de match te vinden tussen de persoonlijkheid van het model én de uitstraling die op dat moment gewenst is voor de opdracht. Daarmee te voldoen aan de wensen van de opdrachtgever is elke keer weer een uitdaging!

Hairstyling en kleine special effects, zoals div. verwondingen of het “ouder maken” etc. behoren ook tot de mogelijkheden. Dit alles maakt Anne Loos allround. Anne Loos is beschikbaar voor:  Workshops, TV produkties, Films, Fotoshoots en Modeshows. Voor meer informatie of boekingen kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.

Een selectie uit het werk van Anne Loos;

Anne loos visagie opleiding:

Opleiding Pro Visagist: ( start 29 september 2016 in fotostudio Arend Spaans te De Goorn NH ) ( 27 september 2016 in Alphen aan den Rijn )

Anne Loos

foto: Lisenka l’Ami

Deze vooral praktisch georiënteerde opleiding is interessant voor iedereen die wil werken met make-up. Je kunt hierna een goede make-up zetten voor verschillende gelegenheden en ook de visagie verzorgen voor eenvoudige fotoshoots. Deze opleiding is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in make-up en deskundige toepassing daarvan. Maar ook bijvoorbeeld kappers, schoonheidsspecialisten, of diegenen die werkzaam zijn in de cosmeticabranche. Fotografen en modellen kunnen profiteren van deze opleiding zodat zij zelf deskundige visagie kunnen toepassen bij eenvoudige fotoshoots waneer zij geen beschikking hebben over een visagist. Indien gewenst kun je, na het positief afsluiten van het examen, instromen in de beroepsopleiding visagie. De Opleiding Pro basic visagie bestaat uit 13 lessen van drie uur.

Voor meer informatie kijkt u HIER of neemt u contact met ons op via de contact pagina.

Pro make-up artist: ( start 29 september 2016 in fotostudio Arend Spaans te De Goorn NH en 27 september in Alphen aan den Rijn )

model: Nanda Kerkhoven

Tijdens deze beroepsopleiding wordt o.a. les gegeven in make-up voor fotografie, film, modeshows en TV. Een goede technische basis aanleren is essentieel in dit vak en daaraan wordt tijdens deze opleiding veel aandacht besteed. Van daaruit kun je je eigen creativiteit ontwikkelen en dit met behulp van deze praktische kennis, toepassen in de door jou ontworpen make-up. Deze opleiding is een uitbreiding op de Pro Visagist opleiding, je leert hier aanvullend; make-up voor donkere huid, mannen make-up, fashion make-up, make-up voor zwart/wit fotografie, en nog veel meer onderwerpen op dit gebied. Ook wordt aandacht besteed aan de geschiedenis van make-up, en de toepassing van make-up in de voorgaande decennia.

In deze professionele opleiding Visagie leer je alle facetten van het vak beheersen. De lessen worden gegeven door Anne Loos, een gedreven en ervaren Make-up Artist. Zij is professioneel actief in het vak en volgt met regelmaat trainingen en masterclasses in haar vakgebied, daardoor is zij altijd op de hoogte van de actuele trends en technieken. Kleine lesgroepen (tot maximaal 4 personen per lesgroep) staan garant voor een zeer individuele en intensieve begeleiding. Zowel theorie als praktijk komt uitvoerig aan bod.

Tijdens de opleiding werk je mee aan 3 verschillende fotoshoots. Deze vinden plaatst tijdens een gewone lesavond. Dit zijn gelegenheden om je uitgewerkte make-ups professioneel te laten vastleggen. De foto’s kun je gebruiken om je portfolio op te bouwen. Dit zijn tevens 3 van de 6 onderwerpen die je voor het Anbos examen in je portfolio moet hebben. De opleiding Pro make-up artist  bestaat uit 26 lessen van 3 uur.

Voor meer informatie of boekingen kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.

Workshop Make-up in het Bedrijfsleven:

.

foto: Lisenka l’Ami

Medewerkers geven met hun uiterlijke verschijning een visitekaartje af van het bedrijf waarvoor ze werkzaam zijn. De kunst is om evenwicht te vinden tussende volgende 3 punten: Wat staat de medewerker het beste? Waarmee voelt deze medewerker zich prettig? Wat past het beste bij het imago van het bedrijf?

Make-up binnen de zakelijke omgeving mag niet domineren, maar dient de persoonlijke uitstraling te versterken en het bedrijfsimago te ondersteunen. Dit alles komt aan bod in deze workshop.

Allereerst zal in het kort het belang worden uitgelegd van een goed aangebrachte en passende make-up voor de organisatie waarbinnen men werkzaam is. Daarna zal men, onder Anne haar begeleiding, een passende zakelijke make-up bij zichzelf leren aanbrengen. Stap-voor-stap zullen de technieken worden gedemonstreerd, waarna de deelnemers dit bij zichzelf toepassen. Er zal tevens aandacht besteed worden aan kleurgebruik binnen de make-up. De deelnemers krijgen gedurende de workshop persoonlijke adviezen. Immers, iedereen is uniek. Er zal gewerkt worden met de make-up producten van Herbs of Grace en Make-up Studio.

U kunt bovenstaande workshop aanbieden op privé-basis (1 op 1) of in kleine groepjes. Ook is het een zeer gewaardeerd cadeau als (eindejaars-, motiverings-, of promotie-) geschenk of in plaats van het kerstpakket.

Aanvullend bestaat de mogelijkheid om per deelnemer een perfect op haar afgestemd make-up pakket te bestellen.

Voor meer informatie of boekingen kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.

Vrijgezellenfeest

Ga jij trouwen?

Misschien gaat je beste vriendin trouwen en wil je haar verrassen?

Organiseer een middag of avondje make-uppen als onderdeel van een vrijgezellenfeest! Niets is leuker dan gezellig met elkaar te make-uppen en aansluitend op je mooist met elkaar uit eten en/of op stap te gaan. De invulling van deze middag kun je zelf bepalen, je kunt de locatie zelf kiezen of gebruikmaken van de locatie die ik je aanbied. Drankjes en hapjes kun je zelf regelen of laten verzorgen door de locatie of een catering inhuren. Ik zorg ervoor dat jullie er op je mooist uitzien! Bij grotere groepen laat ik me hierbij ondersteunen door een collega.

Tegen meerprijs kun je deze middag vast laten leggen door fotograf Arend Spaans welke eventueel ook portretfoto’s van jullie kan maken. Alles is bespreekbaar!

Voor meer informatie of boekingen kunt u contact met ons opnemen via de contact pagina.

Pin It on Pinterest

Share This